
Lohipasta sisältää fusillipastaa, lohta, sipulia, kesäkurpitsaa, tomaattia ja herneitä. Pussiin lisätään 350 ml kiehuvaa vettä, sekoitetaan ja annetaan vetäytyä 10 min. Mitta-asteikko on pussin ulkopuolella, mikä hieman vaikeuttaa oikean vesimäärän mittausta. Ennen veden lisäämistä ruoan joukosta pitää poistaa hapenpoistaja pussi. Kun pussin pohjan levittää, siitä tulee pyöreä ja näin ruoka on helppo sekoittaa, eikä nurkkiin jää paakkuja.
Odotukset tämän retkiruoka aterian suhteen oli korkealla, mutta valitettavasti maku oli aika pliisu. Odotin jotenkin kermaisempaa ja enemmän lohelle maistuvaa ateriaa. Lohta tässä ei ollut juuri nimeksikkään. Melko mauton ateria, mutta annos kuitenkin hyvän kokoinen ja varmasti tällä saa taltutettua isommankin nälän. Yksi ateria sisältää 600 kcal.